Fabra Centre

Fabra Centre

Ferran Fabra i Puig als ulls dels infants

9 de juny de 2016 - Any Fabra

La Unió de Comerciants Fabra Centre inaugura una exposició de dibuixos infantils sobre l'industrial i polític a la Biblioteca de Vilapicina i la Torrellobeta 

Barcelona, 9 de juny de 2016.-. La Unió de Comerciants Fabra Centre inaugurarà demà, divendres, 10 de juny, l'exposició "Ferran Fabra i Puig als ulls dels infants" fruit del concurs "Dibuixa a en Fabra".  Aquesta va ser una de les activitats i esdeveniments organitzades per  commemorar els 150 anys del naixement de Ferran Fabra i Puig, personatge que dóna nom al passeig i a la entitat que agrupa a un total de 40 botigues, per tal de dinamitzar el comerç d'aquest eix barceloní.

El passat mes d'abril, els comerços de Fabra Centre, en col·laboració amb les escoles Closa, Timbaler del Bruc, Magnòlia i Camí, van proposar als nens i nenes participar en un concurs de dibuix, on havien de reflectir com s'imaginaven a Ferran Fabra i Puig. Al concurs, adreçat a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, s'hi van presentar prop de 200 participants.

El concurs va distingir 3 categories (6 a 8 anys, 9 a 10 anys i 11 a 12 anys) i a cadascuna se li van atorgar 2 premis, que es van lliurar el dia 30 d'abril al Centre Cívic Can Basté, a càrrec del grup  d'actors i actrius de l'Associació Retrofuturista Nautilus, vestits amb roba de principis del segle XX.

Ferran Fabra i Puig va ser un important empresari barceloní, alcalde de Barcelona i veritable vertebrador de barris com Porta o Vilapicina i la Torrellobeta, a través de  l'emblemàtica empresa del tèxtil Fabra i Coats, motor econòmic i de cohesió social.

Els nostres socis

Sira's Joies
Ferreteria Barcelona
Desmelena't
Xurreria Laia
Dox Style
Món Ibèric
Farmàcia Virrei Amat
Carregant...
x
X