Fabra Centre

Fabra Centre

L’Estiu, al Pati! apropa un any més el millor blues, flamenc, música afroamericana i circ

9 de juliol de 2021

Torna el que ja s’ha convertit en un clàssic del juliol al nostre districte. L’Estiu, al Pati! aterra durant quatre caps de setmana a la Seu del Districte per oferir-nos el bo i millor de gèneres diversos.

Així, el primer cap de setmana gaudirem de les dues darreres actuacions del Festival de Blues de Barcelona amb A Contra Blues i Barcelona Big Blues Band & Spencer Evoy. Serà el 10 i 11 de juliol.

Acte seguit arribarà R(oles), el flamenc que vol trencar amb els rols i tòpics del gènere sense renunciar a l’autenticitat, la força i la idiosincràsia d’aquesta disciplina, i que el 17 i 18 de juliol ens oferirà els concerts de Flamenco Queer, Alba Carmona i La Prenda Roja.

Un altre clàssic d’aquestes vesprades d’estiu és el Say it Loud, especialitzat en música afroamericana que el cap de setmana del 24 i 25 de juliol ens farà gaudir amb les actuacions de Lauren Nine & AWWZ, Telewawachi Kilili, Hip Horns Brass Collective, Memi Sillah Group, Gregori Hollis i Mancha ‘E Plátano y su Corillo.

I acabarem, el 31 de juliol i l’1 d’agost, amb el circ del col·lectiu TQM i el seu “VoloV”, un espectacle per a tots els públics.

Trobareu tota la informació al web de L’Estiu, al Pati!.

Que en gaudiu!

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Librería Santos Ochoa
Blau
Beth's Hair Store
Opticalia Jumir
Culinarium
Desmelena't
Cliché
Carregant...
x
X