Fabra Centre

Fabra Centre

La línia de finançament BCrèdit es prorroga fins al març

11 de febrer de 2022

La sol·licitud per optar als BCrèdits, préstecs d’un import de 12.500 euros dirigits a microempreses i persones autònomes, es podrà formalitzar fins a finals de març. La línia de finançament té l’objectiu de facilitar l’accés al crèdit a dos dels col·lectius que encara necessiten liquidat per la crisi causada per la Covid-19.

Des que es va posar en marxa, l’octubre del 2020, 839 micropimes i persones en règim d’autònoms, que mantenen aproximadament 1.400 llocs de treball, han accedit a aquesta línia de finançament, dotada amb 10,5 milions d’euros i que ha servit per donar-los liquiditat. En concret, durant el 2020 es van finançar 245 empreses per valor de 3,1 milions d’euros, i el 2021 s’ha donat suport a 594 micropimes per valor de 7,4 milions d’euros.

Les micropimes i persones treballadores autònomes representen el 76% de les operacions formalitzades. El 68% de les empreses beneficiàries han estat de sectors relacionats amb el transport de viatgers, l’hostaleria, la restauració, el turisme, l’oci i el comerç.

Aquests microcrèdits, que es poden sol·licitar a través de Barcelona Activa, formen part del pla de reactivació econòmica impulsat pel Centre de Resposta Econòmica i s’impulsen juntament amb l’Institut Català de Finances i Avalis de Catalunya.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Calçats Montellà
Culinarium
Ovante
Panes Creativos
Telohacemos, slu
Farmacia Virrei
Amplifon
Carregant...
x
X