Fabra Centre

Fabra Centre

El Bonus Consum potencia el comerç i la restauració local

9 d'octubre de 2021

El Pla de reactivació del comerç suma una nova iniciativa per recuperar l’activitat comercial: el Bonus Consum. Són 280.000 vals de 20 euros per bescanviar als establiments comercials, de serveis i de restauració locals en què la persona interessada paga 10 euros i l’Ajuntament aporta els 10 euros restants.

Els Bonus Consum, que es podran bescanviar als establiments adherits fins al 31 de desembre de 2021, tenen un pressupost de 3 milions d’euros i són una acció impulsada conjuntament amb Barnacom (l’entitat que agrupa els eixos comercials de la ciutat aglutinats en Barcelona Comerç i Barcelona Oberta), ComertiaPimecFoment del Treball, el Gremi de Restauració, l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i el Gremi d’Hotels de Barcelona.

Els bonus es podran descarregar, a partir del 18 d’octubre, a la nova botiga en línia dels establiments de la ciutat, que ja ha entrat en funcionament i està plenament activa.

BCN Market, la botiga en línia de Barcelona

El web BCN Market és un aparador virtual del comerç de barri, que permetrà als establiments tant la venda física com en línia, i on els clients podran veure el catàleg de productes de tots els establiments, reservar articles des de casa i comprar-los per recollir-los a la botiga o rebre’ls a domicili.

Aquesta és una plataforma oberta i col·laborativa entre els establiments, que té l’objectiu de generar tràfic físic i en línia als negocis locals, facilitar que el veïnat trobi resposta a les seves cerques als comerços de la ciutat i esdevenir una alternativa als grans webs de venda en línia.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Motorace BCN
Bellas Artes Gutiérrez
Santa Gloria
CVM Pisos
Culinarium
Opticalia Jumir
Forn del Passeig
Carregant...
x
X